Friday, 25 December 2009

Contest Aku Dan .....

*disebabkan contest ini berbahasa Melayu, saya akan cakap bahasa Melayu sepenuhnya buat pertama kalinya dalam entry kali ini.*
hahaha.poyoo betul! ;P

owkie..contest datang lagiii!
& saye sangat sukeeeee!
hahaa.! ;))

kemarin punye kemarin punye kemarin..
saye telah berjln jln dengan riang gumbireee nye di blog blog yang wujud..
hehe.dgn tibe2 terjumpe akn satu blog ini yg anjurkan contest!
hehehe.gile contest ye saye nie lately tuan2 dan puan2..
hahaha.
kemarin punye kemarin punye kemarin jugak nk join.
but terlupe sbb exam!
& today bru teringat yg today last day!
maka mnggelupur laa saye mncari ape yg ade utk join jugak.heh!
nieyh laaa contest yg dianjurkan oleh cik Jaja kite ye tuan2 dan puan2..


cheng chenggg! if korang nak join sile laaa CLICKclick dkt banner nieyh yeee..but cepatCEPAT!
sebab contest nieyh END MLM INI pada jam 1minit kurang dari kul 12mlm aka 11.59pm.heh! ;P

n pix yang saye pertaruhkan adalahh....
*drum rolling*
...
...
...
...
...

*tadaaaaa!*
hehe.foto ini ditaje oleh Kedai Katil AhLeong, mimpi malammu pasti indah dengan katil katil AhLeong.haha.

owkie,saye taww awak awak sume mesti suke shopping kan kan kan..?
*anggukangguk dengan condifen nye*
&& korang korang sume mesti suke especially ade discount kan?
haaa..jgn tipu..penuh SOGO if musim sale datang.korang korang mesti salah sorang dr mereka mereka kan?haaaa..kalo xsalah laaa.haha

saye punnnn sukeee discount!
sukeee gileee!
gile pun xsuke cmpai mcm ni.haha.
rambang mate kalo tgk brg2 yg kite suke, especially kalo ade discount.leyh men tarik tarik rambut mcm cite Shoppaholic laaa kalo tak dapat & ade yg nk berebut.haha.
its mine babeyh! ;P
but if harge nak dekat 3 ke 4 angka satu item..mmg bulatbulat mate pandang,air liur tertelan telan & ase nk pingsan yeee.lagi lagi kalo brg tuu mmg laaa saye nak.mcm tak berjodoh jeee kn dgn brg brg tuu.
kalo harge jatuh menjunam, drop down, year end sale..
saye & para para sakura berjantina perempuan laa paling happy dlm dunia saat itu.!
senyum lebar sampai ke telinge yee.
balik rumah puas hati sambil berkate, 'Memang Berbaloi'. ;)) eheh.
bukan ape,tak salah beli brg tak discount,mmg xsalah langsung..but biarlah worth it,tahan lame, tahan lasak & ikot kemampuan. ;) supaya tidaklah sesak di kemudian hari.

so, that's why saye pilih aku dan discount! sbb saye sukeee sangat dgn discount! ;))

*the end*

owwwh yee..tapi if saye, tade discount discount yee.encik Ame, take note! ;P haha.

10 comments:

Dila Jamalia said...

hoh creative! discount discount ♥

good luck :)

iecka said...

dila jamalia ; thank youu adek kasut awesome.hehehe. :)

Amar Amirah said...

hahahaha....lawak gle...
org tgkap gambo ni nak buat kengkunun pika la yg 50% nyeeee!!
pandai betol la bdk ni putar2...
betol2, kreatif!

iecka said...

k.amar ; hahahaha.owg yg tngkap gambo dhlaa bday girl aritu.hahaha.credits to Amar Amirah! :) sbb kakak pika sowg nieyh laa yg amek gambo nieyh sebenonyeee.haha.kalo pika 50% dari harge asal,brapekah pika setelah discount?haha.oww.pika xbg discount.haha.tapi suke discount. ;P

vrdesign said...

hai...chantek n kreatif...
sy dh amek pix...
thanx join my contest...
anyway,gudluck ...

iecka said...

chenta ; maceyy bg kte join ekk cik jaja! hehehe.

nadhirah mohd shakri said...

pika mesti menang!! suke3~
nice editting dear

iecka said...

k.nad ; hehehe.thank youu k.nad! hehe.pika msuk shke shke jew..hehehe

nn said...

wah. ni mesti suka shopping ni. hehe

iecka said...

nn ; suke suke! hehehe