Saturday, 26 March 2011

A B C F Q Z !

hehe. tadaa! ni laa tulisan saya.
ramai ckp tulisan saya kecik cinenot ( cara sebut : ci - ney - not )
dari sekolah dulu memang besar ni je pun tulisan.
tak besar besar.
orang dia je yang membesar tamoo kekuncup.
hahah *gelak stress.
but pernah jugak tulisan saya besar. mase mase muda muda dulu laa. hee which is mase nak exam besar. seperti ; upsr, pmr, spm.
itu pun cik ibu paksa.
ibu cakap, nnt penanda kertas exam tu stress, tak nampak tulisan, gaduh dgn boyfriend ke, tengok paper awak tak boleh nak baca, lagi laa bertambah stress.
end up nanti paper awak jadi mangsa : dapatla markah 'best'. hee
so, okay la, alasan ibu munasabah la.
& everytime nak exam je, kena practice okay tulis besar besar.tau tak anda, tulis besar tu penat ? & bazir ink ? acecece. bazir benda lain takpe! ;P
tapi mmg stress everytime nak exam.sbb nak kena tulis bsr & cepat.
burn calories disitu. --"
but it was funny la back then.semua mls nak pinjam report ke ape.sbb tak nampak.ade my friend ckp, semut api pun lagi besar.mungkin semut api tgk pun,semut api gelak. -.-"
tak perlu ye sarcastic mcm tu. *mata pandang atas,tangan di dada* hikhik.

okay.enough membebel.nak continue buat kerjaan.
bubyeee ! xx

psst : gmbr adelah rekaan semata mata.takde suka sape sape pun.hee :)
Sent from my AXIS Worry Free BlackBerry® smartphone

No comments: